Canarische Eilanden zonvakanties en strandvakanties


De Jong Intra Canarische Eilanden

Midden in de Atlantische Oceaan liggen de veelzijdige Canarische Eilanden; Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera en El Hierro. Wij hebben op een aantal van deze eilanden heerlijke accommodaties voor jou gecontracteerd voor een fijne zonvakantie.
En voor degene die niet alleen op het strand wil liggen is er op de eilanden ook nog van alles te doen. Vergaap je aan de typische lava-akkers op Lanzarote en stap in de sneeuw op de Pico del Teide op Tenerife. De combinatie met het subtropische klimaat maken deze eilanden zo populair!

De Jong Intra Reizen


KRAS Reizen Canarische Eilanden

Verlies ook jouw hart aan de Spaanse 'Islas Canarias' oftewel de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. De zeven meest populaire vulkanische eilanden hebben ieder hun eigen charme. Tijdens een vakantie Canarische Eilanden kun je onthaasten op het zwarte Playa el Bullallo op Tenerife. Of begeef je in het onaardse landschap van het Nationaal park Timanfaya op Lanzarote. Op La Palma waan je je juist in een groene wereld vol bananenplantages.
Het hele jaar door vormen de meest populaire eilanden van de Canarische eilanden; Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventure, Lanzarote en La Palma de perfecte zonbestemmingen. Ontdek spectaculaire landschappen, uitgestrekte stranden en tropische wouden tijdens jouw vakantie Canarische eilanden.

Kras Reizen


Neckermann Reizen Canarische Eilanden

Elk jaar boeken vele mensen een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden voor een ontspannende zonvakantie. Mooie stranden, heerlijk klimaat, bouldevards met gezellige terrasjes en varierende landschappen zorgen ervoor dat een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden een veelzijdig karakter heeft. Ideaal voor zonaanbidders, wandelaars en watersportliefhebbers.
De Canarische Eilanden zijn de ideale bestemmingen voor jouw zonvakantie. De Canarische Eilanden staan bekend om hun prachtig landschap en milde klimaat. Boek nu een heerlijke zonvakantie naar de Canarische Eilanden bij Neckermann Reizen. Je kunt bij Neckermann Reizen direct goedkope last minutes boeken tegen de laagst mogelijke prijs.

Neckermann Reizen Canarische Eilanden


Sunweb Vakanties Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden profiteren van zon-zeker weer en heerlijke zandstranden waardoor het een echte aanrader is voor een heerlijke zonvakantie. D oor de ligging in de Atlantische Ocean hebben de eilanden van een subtropisch klimaat wat het een perfecte bestemming maakt voor zowel de zomer als wintermaanden. De meest populaire eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Doordat elk eiland een eigen karakter, sfeer, cultuur en toeristische highlights kent blijft er genoeg om te ontdekken.
Goedkoop op vakantie naar de Canarische Eilanden. Bekijk hier de aanbiedingen van Sunweb Vakanties.

Sunweb Vakantie Canarische Eilanden


Tui Reizen Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De Canarische Eilanden bestaan uit zeven eilanden, El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. De eilandengroep is van zo'n schoonheid dat het alle jaren een zeer populaire vakantiebestemming is.
De Canarische Eilanden zijn van een uitzonderlijke schoonheid en er valt een hoop te beleven. Bezoek het Loro Parque op Tenerife en laat je, wandelend door de botanische tuin, verwonderen door de grootste verzameling papegaaien ter wereld en het immense acquarium met tropische vissen. Ga dolfijnen en walvissen spotten in een van de schitterende baaien die de eilanden rijk zijn of ga heerlijk dineren in een van de vele gezellige restaurantje aan de boulevards. Kijk bij jouw eiland van bestemming welke plekken een bezoek meer dan waard zijn.

Tui Reizen Canarische Eilanden


World Ticket Center Vakantie Canarische Eilanden

Bij WTC.nl zijn tal van vakanties te boeken. Altijd succesvol is de bestemming Canarische Eilanden, een archipel ten westen van de kust van Marokko, gelegen in de Atlantische Oceaan. Deze eilandengroep bestaat uit zeven grote eilanden: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. Verder worden zes kleinere eilanden tot de Canarische Eilanden gerekend. Vele Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie Canarische Eilanden, omdat het een zonnige bestemming is. Zowel in de zomer als winter geniet je hier van het prachtige, warme weer.

WTC vakantie Canarische Eilanden