Tenerife zonvakanties en strandvakanties
1. De Jong Intra Vakantie Tenerife

Het kan allebei op Tenerife! Uiteraard kun je heerlijk ontspannen aan een van de stranden of op een gezellig terrasje in een van de badplaatsen. Winkelen doe je het beste in Santa Cruz in de Calle del Castillo en de omliggende straten.
Wil je ook nog iets actiefs doen? Het eiland is het Golfeiland van de Canarische Eilanden met de meeste golfbanen. Hiernaast is Tenerife een uitstekende watersportbestemming en ook de actieve wandelaars en wielrenners komen hier aan hun trekken.

Vind hier jouw ideale vakantie die het best bij jou past in slechts enkele stappen.

De Jong Intra Tenerife


2. Eliza Was Here Tenerife

Tenerife is een constante speurtocht naar verborgen schatten, overal zijn prachtige landschappen te ontdekken. Het enige wat je hoeft te doen is in een auto te springen en op zoek te gaan. En wees dapper genoeg om de meest adembenemende wegen te durven nemen. Dan ontdek je echt de mooiste plekjes!
Honderden bloemen en de door lava donker gekleurde stranden maken het eiland zeer contrastrijk. Maak eindeloze wandeltochten door de prachtige natuur.

Eliza Was Here Tenerife


3. Sunweb Vakanties Tenerife

Het zonnige eiland Tenerife biedt werkelijk alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie. Midden op het eiland ligt de vulkaan Pico del Teide, die eigenlijk het eiland in tweeën deelt. Het noorden van Tenerife is groen en vruchtbaar en het regent hier regelmatig. Het zuiden van Tenerife daarentegen, waar zich de bekende badplaatsen Playa de las Americas en Costa Adeje bevinden, is droog en zeer zonnig. Hier is het zelfs tot diep in de winter nog heerlijk toeven op het strand. Kortom, Tenerife heeft het perfecte klimaat voor een heerlijke strandvakantie, ook in de winter.

Juist door deze zo verschillende natuur in het noorden en zuiden van het eiland is Tenerife zeer veelzijdig en biedt het naast strand nog veel meer. Wil je graag op eigen houtje het eiland ontdekken dan kun je een auto huren. Heb je geen zin om zelf te rijden, dan zijn er genoeg georganiseerde excursies die je kunt ondernemen.
Eén van de excursies die Sunweb jou aanbiedt is een heerlijke tocht per catamaran waarbij de kans groot is dat je walvissen en dolfijnen te zien krijgt. Andere excursies waaraan je kunt deelnemen zijn bijvoorbeeld een jeepsafari en een dagje naar het waterpark.

Bekijk de aanbiedingen van Sunweb Vakanties voor een goedkope vakantie op Tenerife.

Sunweb Vakanties Tenerife


4. Tui Vakantie Tenerife

Op zoek naar een geschikte bestemming voor jouw vakantie? Denk eens aan Tenerife, want op Tenerife is genoeg te doen. Van een avontuurlijke jeepsafari, een uitdagende wandeltocht, een compleet verzorgde bustour tot luieren in de zon, shoppen, terrasje pikken en uitgaan. Gewoon doen waar je zin in hebt. Tenerife biedt alle mogelijkheden tot ontspannen en ontdekken.
Avontuur en strandplezier. Tenerife is een vakantieparadijs bij uitstek.

Tui Reizen Tenerife